torsdag 26. april 2012

Diverse linker

En liten oppdatering på nettverksadresser som kan være nyttige følger:

Nettforum

Revit Forum ser ut som det kanskje beste Revit-forumet for tiden. Jeg har ikke brukt så mye tid på nettforum de siste årene, så dette er med forbehold. Andre forum jeg synes er ok er Autodesk's egne Discussion Groups og AUGI. Oftest kommer jeg inn på disse forumene ved å google, så du kan egentlig si at Google ofte er min viktigste ressurs.


Autodesk feedback

På Revit Forum kom jeg over to linker til Autodesk-sider som oppfordrer til feedback. Dersom noen er interesserte er det bare å prøve. Om man ønsker å gi programvareprodusentene feedback er selvsagt alltid det beste direkte personlig kontakt, men om man ikke vet hvem man skal kontakte kan dette være et sted å starte. Jeg finner to interessante linker; Product Feedback for bugs og forslag til nye funksjoner, og Autodesk Usability Studies hvor man melder seg til å bli "intervjuet" av Autodesk.

Support


Jeg nevnte Google over, og det nettstedet jeg oftest ender opp hos ved å google er Revit Clinic. Verdens mest nyttige Revit-blogg? Det var det ihvertfall tidligere. Jeg ser nå at det er litt lenge mellom hvert innlegg i vinter.

Facebook


Revit Clinic er på Facebook. Det er også Revit, og ikke minst Revit Norge!


2 kommentarer:

 1. Kan anbefale Product Feeback linken som jeg bruker av og til. Ift ett MEP ønske fikk jeg en direkte mail fra Autodesk sin sjefsmep-techie Kyle Bernhardt.
  They are listening !

  SvarSlett
 2. Hei.

  Er ganske ny i Revit. Sliter stadig med et problem.
  Når jeg har satt ut søyler og skal legge bjelker på disse blir bjelkene automatisk trukket "bort" fra søylene. Ser ut som det er grafikken som lever sitt eget liv.
  Hvordan får jeg endret egenskapene eventuelt grafikken som gjør at bjelkene blir synlige i sin helhet?

  SvarSlett