onsdag 2. januar 2013

Litt nytt om Conceptual Design

I dag, to dager etter nyttårsaften, feiret jeg den første av veldig, veldig mange dager i pappapermisjon. Foreløpig har denne permisjonen inneholdt mest barn (pussig!) og mat, men når vinteren skrider frem har jeg enorme ambisjoner om å få brukt litt tid til selvstudier. Og det jeg har mest lyst til å studere er: Conceptual og Computational Design.

2012 ble til slutt et ekstremt innholdstrikt, lærerrikt og dramatisk år for meg. Høydepunktet var uten tvil mitt foredrag under Autodesk University (AU). Dette gikk ekstremt bra (i følge evalueringene) og jeg kommer til å legge ut alt materiale fra foredraget så snart jeg har klart å tenke meg frem til hvordan (handouten er på 86 sider).

Et annet høydepunkt var et øyeblikk der jeg noen uker etter AU befant meg i Boston under årets Revit Gunslinger Event (noe som i seg selv definitivt var et høyepunkt), og fikk hands-on veiledning av Zach Kron:


Jeg har tidligere skrevet om Zach Kron og hans blogg buildz.blogspot.com. Jeg har også tidligere nevnt Autodesk Vasari, som er hans hovedverktøy. Å sitte side ved side med ham og diskutere muligheter og begrensninger i Revits Conceptual Modeling environment var utrolig artig, og bidrar nå til at jeg ikke bare er veldig engasjert for dette temaet, men også har veldig gode muligheter for videre kommunikasjon med fabrikken i fremtiden. Star struck!

Som tidligere nevnt er jeg interessert i å komme i kontakt med arkitekter og ingeniører (eller andre!) som også brenner litt for slikt. Dette gjelder fortsatt!

Ta en titt på det som skjer:

Planene mine for selvstudier i vinter, mens datteren min sover, er altså ambisiøse. Jeg rekker antakelig ikke halvparten. Heldigvis har hun begynt å sove hele netter ihvertfall...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar