onsdag 13. juni 2012

Revit og Robot

Her følger noen små oppdateringer på det som handler om Revit og modellintegrasjon for byggeteknisk analyse i Autodesk Robot Structural Analysis Professional.

Bloggen BIM & BEAM, hvor Pawel Piechnik og Tomasz Fudala (begge tidligere Robobat) skriver om Autodesk og BIM i et byggeteknisk lys, har den siste måneden postet noen interessante linker om integrasjonen mellom Revit og Robot. Først kom et "White Paper" om hele funksjonaliteten - et dokument på 27 sider som grundig forklarer hvordan Autodesk har tenkt at utvekslingen mellom programmene skal fungere. Noen dager senere publiserte de en link til en serie veiledningsvideoer. Jeg ikke lest eller sett gjennom alt, men går som regel god for mye av det de gamle folkene i ex-Robobat gjør i Polen.


Jeg har hatt den ubestridte gleden av å hjelpe to studenter - Monica Lofthus Svenningsen og Aasmund Magnus Tvedt - med deres Bachelor-oppgave i vår. I den valgte de å utbrodere om muligheter og fallgruver når man jobber med disse to programmene. Ta kontakt med meg dersom du ønsker å se på oppgaven deres, eller bare vil plage de med spørsmål og mas.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar