mandag 21. oktober 2013

Last ned Dark sitt Revit-bibliotek gratis på relinquish.no

Et av høstens mest interessante prosjekter har vært utviklingen og lanseringen av relinquish.no - et åpent delingsnettverk for digital design i bygg. Det inkluderer blogg, forum, events, og nå også gratis nedlasting (synkronisering egentlig) av vårt Revit-bibliotek.

Les mere på Dark Revit library free download


Hva er relinquish.no?

Jeg har drevet flere blogger og forum gjennom mange år, men har alltid savnet noe. På bloggene mine har jeg savnet interaksjon. På forum har jeg savnet content og dyptpløyende kunnskap. På twitter har jeg savnet alt egentlig. Relinquish.no håper jeg kan samle noen av disse trådene; tettere samspill og kommunikasjon, samt høy kvalitet på kunnskap og innhold.

Hvem kan registrere seg?

Alle! Foreløpig er det nok mest relevant for norske ingeniører og arkitekter som bruker Revit i digital design, men vi har absolutt ingen tanker om å begrense det til dette.

Engelsk eller norsk?

Angående språk har vi heller ingen føringer. (Føringer er igrunn et begrep vi har litt problemer med å forholde oss til.) Vi håper at så mange som mulig kan skrive på engelsk, siden hele verden da kan søke og finne det som skrives, men vi har absolutt ingen problemer med norsk.

Kan jeg melde meg på alle Events?

I utgangspunktet håper vi at alle kan melde seg på alt, men det er altså mulig for en organisator å velge hvem som inviteres. Dersom jeg holder en computational design workshop hos Dark ønsker jeg gjerne å invitere individer som ikke jobber hos oss, men det sier seg selv at fordelingen i de fleste tilfeller må være fordel det firmaet som faktisk lønner meg.

Hvorfor?

Som vi skriver på forsiden, tror vi på at det største potensialet i byggdesign ligger i den samlede kapasiteten til alle de smarte menneskene som gjør ekstraordinær utvikling hver eneste dag. Vi ønsker å hjelpe med å samle denne kunnskapen, og bringe sammen disse menneskene. Dessuten er det ganske spennende at det så vidt oss bekjent ikke finnes noe lignende.

Hvem er 'vi'?

Relinquish.no har blitt startet av Arne Folkestad Bjelland og meg selv. Vi jobber med digital design og BIM i henholdsvis Dark Arkitekter AS og Dark AS. Vi har også fått hjelp av Kim Baumann Larsen i Placebo Effects og Angie Arroyo Mendez i A-Lab. Et vaskeekte samarbeidsprosjekt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar