torsdag 7. april 2011

Autodesk WikiHelp

Jeg har skrevet om denne så vidt tidligere her, men da var den helt tom bortsett fra noe informasjon om Revit Server. Nå er siten difinitivt ikke tom.


For å gi en kort rekapitulering, er Help (F1) fra og med 2012 WikiHelp, altså som Wikipedia. Dette betyr at hvem som helst i teorien kan bidra til materialet som publiseres der, både i form av tekst, bilder og video. Dette ser jeg allerede veldig positive virkninger av, som i går når jeg trengte litt informasjon om hvordan kroklengder regnes ut for armeringsjern i Revit Structure.

Jeg synes det kanskje er litt tungt å browse meg frem til det jeg ønsker å se, og tror jeg kommer til å bruke søk i større grad. Jeg kjenner at den rektangulære ingeniør-hjernen min er litt for glad i å browse.

Ellers merker jeg meg to interessante ting ved WikiHelp: Alle nyheter i 2012 er detaljert beskrevet, og viktigere; det finnes bare én Revit. One Revit, to rule them all. Den deilige drømmen om én Revit er i ferd med å bli virkelighet, og dette er starten. Stemning!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar