fredag 16. november 2012

Foredrag om armering i Revit på Autodesk University 2012

Om en drøy uke reiser jeg til Las Vegas i USA for å holde et foredrag om modellering av armering i Revit 2013. De siste ukene har jeg jobbet med å skrive et "handout" til dette foredraget - et dokument deltakerne laster ned og/eller får utdelt. Dette har jeg nå publisert og ligger på siden til presentasjonen:

SE4240 - Autodesk® Revit® as a Tool for Modeling Concrete Reinforcement

Om du skal se og laste ned materialet må du skape en bruker på autodeskuniversity2012.com. Da får du samtidig tilgang til mange ressurser som skapes i forbindelse med alle de andre presentasjonene.



Jeg har brukt ganske mye tid og energi på handouten, og jeg håper jeg har noe igjen til selve presentasjonen. Den er langt fra perfekt, men jeg tror og håper noe kan være til nytte for andre som interesserer seg som 3D armering i BIM.



Til slutt vil jeg benytte denne posten til å takke Rambøll, som har gitt meg tid og anledning til å gjøre dette, Peder Velten Loraas som har modellert mye av armeringen i eksemplene mine og Håvard Dagsvik i Cad-Q som står bak en del av de sinnssyke formlene i bøyelistene våre :-)


1 kommentar: