onsdag 11. januar 2012

Revit Gunslinger Event 2011 i Waltham

I desember var jeg invitert til Autodesk i Waltham utenfor Boston, Massachusetts, for å delta i årets (fjorårets egentlig) Revit Gunslinger Event. Dette er et arrangement hvor inviterte "superbrukere" av Revit fra hele verden møter hverandre og Autodesk over en uke med intens Revit-testing, -nerding og -brainstorming. Jeg var også til stede under arrangementet i forbindelse med Autodesk University 2010, men da kun én dag og det kan vanskelig sammenlignes med denne eventen.

Jeg er under en non-disclosure agreement med Autodesk, noe som betyr at jeg ikke kan blogge om noen av nyhetene i Revit 2013. Jeg tror likevel jeg er på trygg grunn om jeg sier at jeg gleder meg til den kommer, og ser veldig fram til å bruke noe av den nye teknologien.

Hver av dagene i Waltham startet med en demonstrasjon av nyhetene, gjerne holdt av de personene som har designet de. David Conant holdt blant annet to av presentasjonene. Han var den første som ble ansatt av Revit Technology Corporation lenge før Autodesk kom på banen, mens jeg var rødruss. (Han var forresten kun én av mange "old timers" jeg traff, og det var utrolig gøy å snakke med disse grunnleggerne om Revit.) Videre gikk dagene til testing, rapportering, internmøter, allmøter, intervjuer, workshops og brainstorming, før vi avsluttet med break-out sessions for de forskjellige fagene som var representerte (Architecture, Structure, MEP og Construction). Når disse var ferdige ble vi tatt med på middag og utesteder, og jeg kan bekrefte at Boston har et kurant uteliv.

Ved siden av alt det faglige var det veldig artig å møte så mange "entusiaster" og morsomme folk! Vi hadde det utrolig gøy, både brukerne og de som jobber i Autodesk, og jeg synes å huske at jeg lo hele uken.

Dersom det er noen som leser dette og som synes det høres spennende ut å beta-teste Revit i fremtiden, ta gjerne kontakt så kan jeg kanskje hjelpe.

Fremover håper jeg å kunne fortelle litt mer om hvordan vi jobber i Rambøll, med malfiler, koordinater, analyse og armering. Det blir selvsagt også noen innlegg når 2013 kommer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar