onsdag 26. november 2008

Web Update 3

Jeg lovte flere innlegg, og får sjansen til å holde løftet mitt rakere enn jeg trodde. For noen minutter siden slapp nemlig Autodesk Web Update 3 av alle Revit-platformene sine, inkludert 64-bits versjoner. Last de ned fra www.autodesk.com/revitarchitecture-download www.autodesk.com/revitstructure-downloads www.autodesk.com/revitmep-download Og som alltid er det bra å lese Web Update Enhancement List. God fornøyelse!

Off-topic: Las Vegas!

Det har vært langt mellom oppdateringene her i det siste, men jeg håper innleggene vil komme som kuler fra og med neste uke. Jeg drar nemlig til Autodesk University i Las Vegas i morgen, og vil i løpet av hele neste uke forhåpentligvis plukke opp haugevis med nye tips, triks, problemer, løsninger og ny inspirasjon! Disse vil jeg i så stor grad jeg makter prøve å dele ut her. Nå må jeg hjem og stryke skjorter:) Viva Las Vegas!

mandag 17. november 2008

Ny norsk blogg!

Det var bare et tidsspørsmål før noen så (og gjorde noe med) hullet i innhold i denne bloggen, og opprettet en ny. Blogg altså. At det ble Åge Langedrag hos Link Landskap er heller ingen bombe. Åge har jobbet med landskap i Revit i over 2 år og er mer eller mindre selvlært. Med tungt hjerte innser jeg at kampen om leserne blir hard fremover - sjekk Åges Revit-blogg på http://revitlandskap.blogspot.com/.